IDAG SKA JAG RÖSTA


I dag åker jag till ”bibblan” i och förhandsröstar. Det är första gången i mitt liv jag gör detta. – Och jag kan rösta på mej själv – kryssa som det kallas-. Det verkar vara ett bra val eftersom jag också då ger en röst till Miljöpartiet de Gröna. Jag vill så gärna lämna efter mej en värld som i alla fall inte är sämre än den jag föddes till. Så jag gör det lilla jag kan !!

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till IDAG SKA JAG RÖSTA

 1. Birgit skriver:

  Jag kryssar Gunvor Runström! Grönaste bönan i stan!
  Hon borde stå först på Miljöpartiets lista!
  Gunvor är klok! Öppen för moderna lösningar som vind- och solenergi, ingen gammal unken kärnkraft. Dessutom vill hon ha vettig storlek på barngrupper i skola och förskola.

 2. geeferz skriver:

  Men vem gör något för att få ner dena kommuns sinnessjuka skenande huspriser? Det skulle jag vilja veta. Feta politiker som redan har sina villor och tillgångar säkrade är ju totalt ovilliga att bygga nya områden. Istället säljs hus värda 6-700 000 för tredubbla värdet… Hur ska en ung barnfamilj som inte säkrat något kapital via Jönköpings bostadslotteri kunna skaffa eget hus inom de närmsta 20 åren? Ett bra svar kan generera ett X…

  • andersnorgren skriver:

   Hej Geeferz. Mitt ärliga svar är att jag inte har något bra svar. Men en sak vill vi i Miljöpartiet göra omgående: Bygga fler billigare och mindre lägenheter. Då kan vi erbjuda våra unga och studerande ett boende till hyfsat pris. Jönköping är en ”het region” fler och fler vill flytta hit. Då trissas priserna på villor och lägenheter upp. Det är den bistra sanningen och jag kan inget göra åt detta. Hoppas du hittar någon som kan.

   • geeferz skriver:

    Tack för svaret. Håller med om att det är konstig matematik att locka hit studenter som sedan inte kan få tag på bostäder..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s